Disclaimer

ALGEMEEN

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Bij duidelijke fouten zijn wij genoodzaakt de prijs aan te passen, vanzelfsprekend houdt u in dit geval het recht de koop te ontbinden.

Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

AANBIEDINGEN EN AFLEVERING

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Leesbril.nl werkt samen met leesbril fabrikanten en leesbrillen leveranciers uit de hele wereld. Leesbril.nl bezorgt gratis, we bieden een niet goed, geld terug garantie en een jaar garantie. Levertijd: 1 – 7 werkdagen.

VOORRAAD

Alle getoonde producten zijn voorradig, tenzij anders vermeld. Deze informatie wordt meerdere malen per dag bijgewerkt en wijzigt dus regelmatig.

HYPERLINKS EN DOWNLOADS

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover leesbril.nl  geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. leesbril.nl aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.