Bestellen en Betalen

Bij Leesbril.nl betaalt u makkelijk en veilig online via iDeal, Visa, Creditcard, Mastercard, Bitcoin, Sofort, KBC/CBC, Mister Cash, Belfius, ING Home Pay

U kunt bij Leesbril.nl via iDeal online afrekenen. iDeal ondersteunt alle bekende banken en cadeaukaarten. Leesbril.nl levert ook aan België en Duitsland.

Belgische klanten kunnen ook online betalen met Mister Cash, Belfius of Bancontact KBC / CBC.
Duitse klanten kunnen ook online betalen met Sofort Banking.

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Leesbril.nl worden gelezen of op een andere manier worden achterhaald. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één of meer artikelen op de website vult u uw adres- en bezorggegevens in en drukt op de knop “Doorgaan naar afrekenen” en bij het afrekenen op de knop “bestelling plaatsen”

Op uw beeldscherm verschijnt vervolgens het betaalscherm van iDeal. Na een succesvolle verwerking is uw betaling direct bij ons binnen en nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

BESTELBEVESTIGING PER E-MAIL

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail aan u bevestigd met een bestelbevestiging en de bestel het aankoopbewijs / factuur is als bijlage toegevoegd. Het is daarom belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invult. Ook sturen we na uw aankoop een uitgebreide mail “Informatiepakket voor de klant” met daarin uitgebreide uitleg over uw bestelling en overige belangrijke informatie.